¿COM TREBALLO?

Com a fotògrafa m’encanta capturar la màgia dels moments únics de la vida: L’embaràs, el naixement d’un bebè, la lactància, l’amor amb què mirem als fills…Són instants d’intensa emoció, però passatgers. Per això és un privilegi poder-los compartir amb vosaltres i atrapar-los amb la meva càmera, per immortalitzar-los i que mai se us oblidin.

Fotografia natural, a l’exterior o casa vostra.

La meva fotografia és natural, per això prefereixo realitzar les meves sessions lluny de la fredor de l’estudi, en entorns on puguin aflorar situacions espontànies i on estigueu ben còmodes. A casa vostra, en un parc, en la naturalesa.

Sense presses, sense poses i amb caliu.

Per a mi és molt important que us sentiu relaxats, per això evito el posat i busco la vostra complicitat en un ambient distès i amigable.

Com a mama, entenc molt bé amb quina il.lusió esteu vivint aquests moments i l’important que es tenir un record d’ells. Oi que es meravellós obrir un album i reviure instants feliços? Es la nostra història personal i val la pena omplir la nostra vida d’aquests records increïbles!

A continuació us deixo un seguit de preguntes que us poden resultar d’alló més útil.

En les sessions de bebè nounat, utilitzes atrezzo?

M’agrada que les fotos siguin molt naturals i els bebès són tan increïblement bonics, tendres i fràgils que no els fa falta res extra per a ser preciositats. Crec que  fotografiar els bebès tal i com son, dona com a resultat fotografies plenes de bellessa autèntica,  on l’atenció es centra en subtilesses com la maneta, la pell finíssima o els minúsculs ulls que han començat a descobrir el món. No cal res més, de debó. En mirar les fotos reconeixereu al vostre bebè amb les seves cosetes, especial i únic, i no com un bebè “disfressat” que podria ser qualsevol altre bebè.

Quant de temps duren les la sessions de bebè nounat?

Depenent del paquet que hagueu contractat. Les sessions de bebè nounat duren aproximadament entre  1:30 i  2 hores. Les sessions de nounat tenen com a filosofia respectar els ritmes i necessitats del bebè i fer fotografies lo mes naturals possibles. Per això no utilitzem poses rares, ni atrezzo i prefereixo fotografiar al vostre bebè en les seves rutines habituals i de la manera que està millor: als vostres braços, a prop vostre, al vostre llit, en la intimitat de la vostra llar.

 

I si vull una sessió d’estudi, la podem fer?

Si creus que a casa teva o be en una de les localitzacions que et proposo no t’acaben de fer el pes per el motiu que sigui, podem fer la sessió a casa meva, on disposo d’un estudi. No obstant, jo prefereixo fer les sessions exteriors pels motius que ja t’he explicat abans. El confort que sentireu a casa vostra o be tot passejant es molt superior al que sentireu a l’estudi.