Qui sóc

judith_cataleg_bologna2

Qui hi ha al darrere de Mamà reportera?

Hola! Encantada de trobar-te per aquí! Soc la Judith, mamà, fotògrafa i il·lustradora. Fotografio bebès, nenes, nens, famílies, embarassades, parts, il·lusions, esperances, incògnites i alegries.
M’agrada treballar des de l’autenticitat, sense artificis, i és així com us vull fotografiar a vosaltres, tal com sou, sentint el que sentiu, experimentant les emocions que esteu vivint… Perquè amb el temps, i quan mireu enrere, us agradarà veure aquelles persones que éreu i no una versió artificial de vosaltres mateixos. Això farà que connecteu directament amb les sensacions i les vivències d’aquells moments i que reviviu amb pessigolles a la panxa aquells records tan bonics.

Si vols saber-ne més, mira que diuen de mi!

Com soc jo?

Sempre que algú t’ha de fotografiar penses per a tu mateix: –“com serà aquesta persona extranya que vindrà amb una càmera a robar-me instants de la meva intimitat?”. Intentaré respondre a aquesta pregunta per estalviar-te el tràngol de pensar-ho.

Soc una persona alegre per naturalessa, m’entusiasma el sol fet de viure i estar viva i miro de disfrutar de les coses petites del dia a dia. Estimo i deixo que m’estimin les persones mes importants per a mi  i m’agrada comprometrem, perquè l’amor es lo més valuós que tenim.

M’apasiono: faig la meva feina de manera vocacional i m’entrego al 100 per 100. Em sento una privilegiada per poder-ho fer! M’encaten els nens, els bebès, les embarassades i els parts (per si no es nota soc una autèntica apassionada del món de la maternitat i la paternitat i a l’altra vida penso fer-me llevadora.)

Diuen de mi que soc propera i transparent i que és fàcil relacionar-se amb mi. Jo crec que ho soc, perquè m’encanten les persones i crec que tothom té algo bonic a dins.

No sé si t’has fet una idea aproximada de com soc, sé que es difícil amb tan poques línies. El que sí espero, es que com a mínim et faci una miqueta menys de respecte el disparador de la meva càmera!

Gràcies per confiar en mi!

clara mamant

ilu

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar